CCPA Compliance

The app used for assuring the GDPR/CCPA/APPI/PIPEDA compliance of this site, collects your IP and the email address in order to process the data. For more check Privacy Policy & Terms of Service

Data Rectification

You can use the link below to update your account data if it is not accurate.

Data Portability

You can use the links below to download all the data we store and use for a better experience in our store.

Access to Personal Data

You can use the link below to request a report which will contain all personal information that we store for you.

Do not Sell My Personal Information

You can submit a request to let us know that you do not agree for your personal information to be collected or sold.

Right to be Forgotten

Use this option if you want to remove your personal and other data from our store. Keep in mind that this process will delete your account, so you will no longer be able to access or use it anymore.

Innehåll som kan döljas

Hur fungerar 3D printning?

Återvunnen plast får genom 3D printning ett nytt liv. Den återvunna plasten matas ner i en värmenål som lager för lager aplicerar plasten i önskad form. Följ oss gärna på Instagram för att se viedo och bilder på hur produktionen går till.

Frakt & Leverans

Vår ledtid för varje beställning är 1-2 veckor. Varför är det så? Varje lampa görs på beställning i vår studio på Egnahemsvägen i Göteborg. Tack vare detta kan vi begränsa slöseri, mäta efterfrågan och göra små, begränsade upplagor så att vi inte får lager som vi inte behöver. Det betyder fler konstruktioner och möjligheten att implementera förändringar snabbare. Var säker, vi jobbar på din beställning!

Vi packar och skickar så fort vi kan med Postnord. Vanligtvis tar det 1-4 arbetsdagar för din order att levereras. Ibland tar dock Postnord lite längre tid på sig så har man otur kan det dröja ändå lite mer.

Frakten är GRATIS för alla ordrar.

Om du skulle ha frågor kring din beställning får du gärna kontakta oss via vårt kontaktformulär. Tack så mycket för ditt stöd och för ditt tålamod! Vi lovar att det kommer att vara värt det :)

Vid lokala leveranser runt om i Göteborg levererar vi i vissa fall själva, och vid väder kanske till och med på cykel.

Du kan också kostnadsfritt hämta paketet på Egnahemsvägen i Göteborg.

Retur

Om du ångrar ditt köp har du 14 dagar ångerrätt. Köparen måste kontakta oss per e-post på info@birkendesign.se för att registrera återköpet och för att erhålla retursedel. Vid ångrat köp står kunden själv för returfrakten inom Sverige. Hur mycket beror på varan och det får du uppgift om vid kontakt om retur. Pengarna betalas tillbaka inom 14 dagar efter att vi har mottagit varan. Kom ihåg att varan ska vara komplett vilket innebär att eventuella tillbehör som glödlampa och lampsladd alltid skall inkluderas i returen. 

Skulle oturen vara framme och det är något fel på din vara ber vi dig kontakta oss via e-post på info@birkendesign.se så att vi kan hjälpa dig!

Betalningsmetoder

Vi erbjuder ett flertal olika betalningssätt för våra kunder. De kort man kan betala med är Visa, Mastercard och Maestro. Apple Pay & Google Pay. Du kan även betala med följande Klarnalösningar:

- Betala senare med Klarna
- Betala nu med Klarna
- Finansiera med Klarna.

Ljuskällor

Egnahem 01 levereras med en 4W dimringsbar LED ljuskälla.
Egnahem 01 får endast användas med dimringsbara LED ljuskällor med E27 sockel, max 10W